Symposium over gezonde gebouwen

Uitnodiging

Gezonde gebouwen voor een leefbare toekomst

Wij kijken terug op meer dan vier succesvolle jaren van het Healthy Building Network in de Euregio Rijn-Maas Noord. Er is in deze periode veel gebeurd en graag willen we van deze gelegenheid gebruik maken om terug te blikken op de tot dusver behaalde resultaten en om vooruit te kijken naar de toekomst.

Daarom organiseren wij op 12 mei 2022 ons derde symposium. Onder de titel “Gezonde gebouwen voor een leefbare toekomst: inzichten en vooruitzichten voor de euregio rijn-maas noord” vindt het evenement in hybride vorm plaats in het Museum Abteiberg in Mönchengladbach.

Met een gevarieerd programma presenteren wij u vernieuwende ideeën en drijvende krachten rondom het thema gezond bouwen. Studieresultaten zullen worden gepresenteerd, evenals bijzonder enthousiaste deelnemers en opmerkelijke projecten uit het Healthy Building Network en haar Duits-Nederlandse verzorgingsgebied.

Met bijdragen van experts, filmpresentaties en praktijkvoorbeelden van gezond bouwen staat u een boeiende en informatieve dag te wachten, waarbij we samen met u een blik zullen werpen op een toekomst met gezonde gebouwen.

We verheugen ons op uw komst en een boeiende uitwisseling van ideeën.

KLIK HIER voor de uitnodiging.

Uw projectteam

C2C ExpoLAB partner van Healthy Building Network