Cradle to Cradle Vouchers

Voor initiatieven binnen de regio Venlo biedt de gemeente Venlo Cradle to Cradle Vouchers aan. De vouchers zijn bedoelt om initiatieven op een zo vroeg mogelijk tijdstip te informeren over circulaire kansen en mogelijkheden.

Cradle to Cradle vouchers – Wat krijg je er voor?
De voucher is te verzilveren voor een inspiratiesessie georganiseerd door het C2C ExpoLAB en Blue Innovation Center samen. Door deze samenwerking krijgt de gebruiker van de voucher een totaalplaatje van circulaire kansen.

Het C2C ExpoLAB is gespecialiseerd in gebouwde omgeving en inkoop/aanbesteding, het Blue Innovation Center heeft zijn expertise in kringlopen/reststromen en de agrofood sector.

Voor wie bedoeld?
De voucher is bedoeld voor projecten en initiatieven van bedrijven en organisaties uit Venlo met een serieuze interesse in C2C en circulariteit. De klant krijgt een inspiratiesessie en een beknopt overzicht van de kansen voor haar bedrijf of organisatie.

Interesse?
Ingevulde cradle to cradle vouchers kunnen ingeleverd worden bij gemeente Venlo t.a.v. Climmy Roeffen ([email protected]). Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.